fbpx

Прекин во водоснабдувањето на улицата „Киро Абрашев“

 Прекин во водоснабдувањето на улицата „Киро Абрашев“

Поради санирање дефект на водоводна мрежа од 09:00 до 14:00 часот без водоснабдување ке остане улицата „Киро Абрашев“, соопштија денеска од ЈПКД „Комуналец“.

Share via
Copy link