fbpx

Се санираат штетите од вчерашното невреме во селото Дрвош

 Се санираат штетите од вчерашното невреме во селото Дрвош

По поројниот дожд од вчера, денеска интензивно се работи на санација на штетите на улиците во Дрвош и поправка на водоводната и електричната мрежа во населените места, објави градоначалникот на Босилово, Ристо Манчев.

Според него, од вчерашното невреме има штети и на водоводната мрежа во село Моноспитово.

Share via
Copy link