fbpx

Tags : Дрвош

Се санираат штетите од вчерашното невреме во селото Дрвош

По поројниот дожд од вчера, денеска интензивно се работи на санација на штетите на улиците во Дрвош и поправка на водоводната и електричната мрежа во населените места, објави градоначалникот на Босилово, Ристо Манчев. Според него, од вчерашното невреме има штети и на водоводната мрежа во село Моноспитово.

Се асфалтираше улица во Дрвош

-Денес започнавме со асфалтирање на улица во населеното место Дрвош во должина од 560 метри. Општина Босилово ќе продолжи со активности за подобрување на условите за живот на сите граѓани, објави градоначалникот на Босилово, Ристо Манчев.