fbpx

Се запали автомобил на патот Струмица-Берово

 Се запали автомобил на патот Струмица-Берово

Денеска во 12:58 часот на регионалниот пат Струмица – Берово, во близина на планинскиот превој Палазлија, ТППЕ Струмица со 1 ПП возило и 4 пожарникари спасители учествуваше во гаснење на запалено патничко возило, информираа попладнево струмичките пожарникари.

Пожарот првично бил локализиран од страна на сопствениците за да целосно биде ликвидиран со пристигнување на ПП возилото на лице место.

Share via
Copy link