fbpx

Tags : Баланс бајк

Со трката за најмалите „Баланс бајк“ продолжува Струмица Опен Фестивал

Вечерва, 18:30 часот во градскиот парк Струмица со трката за најмалите „Баланс бајк“ продолжува Струмица Опен Фестивал.Трка, авантура и возбуда, детска смеа и џагор ќе се случува по трет пат на СОФ. Ова е првиот настан од неделата резервирана за спорт и рекреација во рамки на програмата на СОФ2022„Баланс бајк“  е трка за најмладите струмичани […]