fbpx

Tags : барање

Советот на Општина Босилово по шести пат го одби барањето

Советот на Општина Босилово на денешната седница по шести пат го одби барањето на советникот од „Стига е“, Стојан Велков -Трн, за донесување одлука за мислење во врска со иницијативи за вршење на геолошки истражувања и експлоатација на металични минерални суровини. Велков-Трн денеска со транспарент ги пречека колеги советниците, а според него со таквата Одлука […]

Општина Струмица ги повикува граѓаните кои претрпеа штети од невремето

Општина Струмица ги известува сите граѓани кои имаат штети од невремето коешто се случи на 29.05.2022 година, да поднесат Барање до Комисијата за процена и утврдување на висината на штетата настаната од природни непогоди и други несреќи при Општина Струмица. Барањето може да се подигне од канцеларијата број 7 во општинската зграда или во електронска […]