fbpx

Tags : директорка

Градоначалникот на Гевгелија за разрешувањето на директорката на Центарот за

Градоначалникот на Гевгелија и претседател на Советот на градоначалници на Југоисточниот плански регион, Андон Сарамандов, денеска се огласи со соопштение по разрешувањето на досегашната директорка на Центарот за развој на овој регион, Жулиета Ѓуркова. -Одлуката за избор на нов директор на Центарот за развој Југоисточниот плански регион беше донесена едногласно од страна на членовите на […]

Рарешена директорка на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион

Советот на градоначалници на Југоисточниот плански регион со мнозинство гласови ја разрешил директорката на Центарот за развој на овој регион, Жулиета Ѓуркова. За нејзино заминување од функцијата гласале осум градоначалници, односно нивни ополномошени претставници. Седницата се одржала во Ново Село , а за разрешување на Ѓуркова гласале првите луѓе на Струмица, Босилово, Ново Село, Василево, […]