fbpx

Tags : еден починат

Еден починат и 21 новозаразени од Ковид-19 во Струмица

Во последните 24 часа се направени 2667 тестирања, а регистрирани се 978 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 392-Куманово 51-Дебар 6-Штип 18-Прилеп 29-Тетово 95-Струга 10-Велес 48-Битола 36-Охрид 31-Кавадарци 22-Гостивар 49-Гевгелија 14-Струмица 21-Крива Паланка 8-Радовиш 6-Крушево 2-Кочани 32-Пробиштип 8-Демир Хисар 6-Македонски Брод 1-Пехчево 1-Берово 9-Валандово 3-Виница 12-Делчево 12-Кратово 6-Свети Николе 8-Кичево 20-Ресен 8-Неготино 14. Починати се […]

Денес Струмица со 23 новозаразени, еден починат и десет оздравени

Во последните 24 часа се направени 2367 тестирања, а регистрирани се 518 нови случаи на ковид-19 во: – Скопје 261- Куманово 13- Штип 19- Прилеп 21- Тетово 30- Струга 5- Велес 13- Битола 21- Охрид 15- Кавадарци 11- Гостивар 10- Гевгелија 11- Струмица 23– Крива Паланка 4- Радовиш 6- Кочани 11- Пробиштип 6- Берово 2- […]

Во Струмица нови 24 новозаразени, еден починат и 18 оздравени

Во последните 24 часа се направени 2688 тестирања, а регистрирани се 641 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 325-Куманово 26-Дебар 1-Штип 25-Прилеп 38-Тетово 25-Струга 5-Велес 10-Битола 14-Охрид 10-Кавадарци 25-Гостивар 11-Гевгелија 20-Струмица 24-Крива Паланка 9-Радовиш 5-Крушево 1-Кочани 10-Пробиштип 3-Демир Хисар 2-Пехчево 2-Берово 3-Валандово 3-Виница 3-Делчево 2-Кратово 3-Свети Николе 3-Кичево 18-Ресен 8-Неготино 7. Починати се 12 лица, […]

Струмица денеска без нов случај на заразен,еден починат и шест

Во последните 24 часа се направени 680 тестирања, а регистрирани се 80 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 54 -Куманово 1 -Тетово 3 -Велес 4 -Кавадарци 2 -Гостивар 7 -Крива Паланка 1 -Кочани 3 -Виница 2 -Делчево 1 -Свети Николе 2. Починати се 3 лица, пациенти од Скопје (48г), Струга (78г) и Струмица (68г). Денеска […]

Струмица повторно со двоцифрен број заразени од коронавирус, еден починат

Денес во Струмица се регистрирани 11 нови случаи на заразени од коронавирус, а еден пациент на 58 години починал. Освен во Струмица, новозаразени се регистрирани во Радовиш-3 и Валандово-1. Во последните 24 часа се направени 1372 тестирања, а регистрирани се 112 нови случаи на ковид-19 во:- Скопје 46- Куманово 7- Штип 1- Прилеп 2- Тетово […]

Во Струмица нови 15 заразени од Ковид-19 и еден починат

Во Струмица, Радовиш и Гевгелија денес се регистрирани вкупно 25 новозаболени од коронавирус. Во последните 24 часа се направени 1545 тестирања, а регистрирани се 144 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 27-Куманово 11 -Дебар 3 -Штип 5 -Прилеп 13 -Тетово 13 -Велес 4 -Битола 5 -Охрид 2 -Кавадарци 1 -Гостивар 8 –Гевгелија 2 -Струмица 15 […]