fbpx

Tags : кроење

Продолжува кроењето на дрворедите во Струмица

Се известуваат граѓаните дека екипи од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“дека во недела 19 декември продолжува со акцијата за кроење на дрворедите низ Струмица. Акцијата продолжува на улица Маршал Тито -Старата Струмичка чаршија, поточно од топчето до Хотел Централ. Заради присуство на механизација со која се кројат и отстрануват сечените гранки, […]

„Комуналец“ почна со кроење на дрворедите во Струмица

Екипи од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ ја започнаа акцијата за кроење на дрворедите низ Струмица. -Како што најавивме претходно Акцијата започна од улицата „Маршал Тито“ -Старата Струмичка чаршија, поточно од топчето до Хотел „Централ“, а во наредните викенди ке се работи и на другите улици на градот. Поради присуство на […]