fbpx

Продолжува кроењето на дрворедите во Струмица

 Продолжува кроењето на дрворедите во Струмица

Се известуваат граѓаните дека екипи од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“дека во недела 19 декември продолжува со акцијата за кроење на дрворедите низ Струмица. Акцијата продолжува на улица Маршал Тито -Старата Струмичка чаршија, поточно од топчето до Хотел Централ.

Заради присуство на механизација со која се кројат и отстрануват сечените гранки, се молат сите граѓани да ги отстранат своите возила од 08 до 17 часот. Во исто време се известуваат и останатите граѓани дека за тоа време улицата по која се кројат дрвјата ќе биде затворена за сообракај.

Share via
Copy link