fbpx

Tags : новогодишна честитка

Новогодишна честитка од градоначалникот на Општина Богданци

Почитувани сограѓани, ценети пријатели. Дозволете ми во овој последен ден од 2021 година, во името на Локалната самоуправа и во мое лично име, да Ви упатам честитки во пресрет на новогодишните и Божиќните празници, со искрени желби за добро здравје, лична, семејна и општествена благосостојба, радост, љубов, спокој и меѓусебна почит на сите. И оваа […]

Новогодишна честитка од Ловното друштво „Беласица“

Другари ловци од ЛД „БЕЛАСИЦА“, другари ловци од сите предели на нашата земја, на прагот сме на дочекот на Нова 2022 година.2021 година денес заминува. Имаше и убави и лоши моменти во изминатата година, но ќе ја запамтиме како година со која се боревме со многу предизвици. ЛД „БЕЛАСИЦА“ е голема да одолее во тешки […]

Новогодишна честитка од градоначалникот на Ново Село

Почитувани сограѓани,  Поминавме година  полна со предизвици, година што навести промени и нови содржини. Пред нас е Новата 2022 Година. Година во која сите очекуваме  да ни донесе  повеќе спокој и радост, благосостојба и подобар живот. Моето ангажирање  ќе биде насочено токму кон подобрување на условите за работа и живеење. Во новата година, ќе работиме […]