fbpx

Tags : пепел

„Комуналец“ постави полуподземни контејнери, апелира граѓаните да не фрлат пепел

Со цел за поуспесшно справување со отпадот од домаќинствата и правните субјекти и намалување на отпадот околу контејнерите кој дава лоша слика за градот ЈПКД Комуналец монтираше полуподземни контејнери со голем капацитет на 6 локации низ градот и тоа на : Ул. 24 Октомври (кај пицерија Бонита), кај Хотел Вила Парк, Ул. Невена Стојкова( позади […]