fbpx

Tags : покана

Покана од Општина Струмица за првата форумска сесија од Буџетскиот

Почитувани граѓани, Ве покануваме на Првата форумска сесија која е во реализација на програмата Форуми во заедницата – Буџетски форум во општина Струмица 2023/2024 година. Првата форумска сесија ќе се одржи на ден 03.11.2023 година (петок) во 18:00 часот во просториите на Младинскиот центар во зградата на општина Струмица. На првата форумска сесија ќе имате […]

Неодговорно однесување – „Здрава котлина“ брзоплето ја одби поканата за

Поради амбициите на раководството за платени, политички функции во општинските совети, Здрава котлина и овој пат пропушти прилика и брзоплето и неодговорно ја одбија нашата покана за работната средба. Нам ни испорачаа уште една нервозна реакција полнa со деструктивна енергија, гнев и омраза. Јасно е дека тие самостојно одлучија активно да учествуваат во овие локални […]

Покана од СВР Струмица до угостителите за присуство на Локалниот

Секторот за внатрешни работи – Отсек за превенција – Струмица, ги поканува сопствениците на угостителски објекти на подрачјето на општина Струмица, утре 23.09.2020 година (среда) во 12,00 часот, во Дом на АРМ Струмица, да присуствуват на Локалниот совет за превенција-Струмица, организиран од  градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски и Началникот на СВР-Струмица,Танчо Пројковски,  на тема: […]