fbpx

Tags : промоција

Промовирана нова мобилна апликација за заштита на правата на потрошувачите

Институтот за стратешки истражувања и едукација – ИСИЕ денеска ја промовираше новата мобилната апликација за заштита на правата на потрошувачите – Potroscuvaci MK која е достапна на македонски и албански јазик. Покрај мобилната апликација на настанот, беа промовирани и Извештајот од мониторингот на седум клучни институции за правата на потрошувачите како и други резултати од […]

Александра Јанева промовира деби-албум со хумана цел

Поп-пејачката Александра Јанева го промовира својот деби-албум „Срце отвори“. Албумот е компилација од 13 песни објавени во изминатите седум години од нејзината музичка кариера, почнувајќи со макфестовската „Врати ми го сонцето“. Продажбата на дисковите започнува од утре, сабота во Концепт Кафе, а сите средства ќе бидат наменети за ковид пациенти кои не можат да си овозможат болничко […]

Промовирана Монументал МК–нова туристичка рута за споменици и бруталистичка архитектура

По повод Денот на народното востание, Институтот за стратешки истражувања и едукација – ИСИЕ денеска ја промовираше Монументал МК – нова туристичка рута за споменици и бруталистичка архитектура. На настанот беа претставени нов туристички водич и бесплатна мобилна апликација на пет јазици, вебсајт и промотивни сувенири. Оваа тура опфаќа 30 локации во Скопје и другите […]

Промоција на туристички водич и мобилна апликација на пет јазици-Монументал

Промоцијата на туристички водич и мобилна апликација на пет јазици,вебсајт и промотивни сувенири за новата туристичка тура Монументал МК –Споменици и бруталистичка архитектура на Северна Македонија ќе сеодржи на 9 октомври 2020 година (петок) од 12- 13 часот во хотел „Солун“во Скопје, соопштија од Институтот за стратешки истражувања и едукација (ИСИЕ) одСкопје. Овој настан ќе […]