fbpx

Tags : Ротари клуб

Ротари клубот Скопје Исток прослави една година постоење

Ротари клубот Скопје Исток го прослави својот прв роденден од основањето и вклучувањето во филантропските активности за поддршка на заедницата во Македонија. Сите 26 члена на Клубот се фокусирани на поддршка на образованието, на културата и на ранливите групи граѓани. Во поздравниот говор, чартер и сегашен претседател на Клубот, Глигор Михаиловски, ја изрази својата воодушевеност […]