fbpx

Tags : смотра

Струмички пожарникари учествуваа на организирана смотра и изложба на опрема

Денеска четворица пожарникари-спасители од ТППЕ Струмица, припадници на Републичкиот УСАР тим (Тим за брз одговор за пребарување и спасување од урнатини), присуствуваа на организирана смотра, изложба на опремата за заштита и спасување и претставување на Тимовите за брз одговор (ТБО) при Дирекцијата за заштита и спасување. Настанот се одржа во Скопје.