fbpx

Tags : трибина

Се одржа трибина во рамките на Кампањата „16 дена активизам

-Заедно сме посилни во решавањето на проблемите и создавањето пристоен живот за сите.Вечерва тоа и ги потврдиме со полната сала во Домот на АРМ на трибината во рамките на Кампањата „16 дена активизам за борба против семејно и родово базирано насилство“.Подаваме рака за сите форми на згрижување на жртвите и остануваме отворени како и досега […]

Утре СДСМ Струмица организира трибина во Домот на АРМ

Утре, 14.06.2022 (вторник) во 19 часот во Дом на АРМ, ОО СДСМ Струмица ќе одржи трибина за политиките и мерките кои ги спроведува Владата на Република Северна Македонија. Говорници на трибината ќе бидат претседателот на ОО СДСМ Струмица Борче Цветков министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска и пратеничката во Собранието на РСМ Љубица […]