fbpx

Утре СДСМ Струмица организира трибина во Домот на АРМ

 Утре СДСМ Струмица организира трибина во Домот на АРМ

Утре, 14.06.2022 (вторник) во 19 часот во Дом на АРМ, ОО СДСМ Струмица ќе одржи трибина за политиките и мерките кои ги спроведува Владата на Република Северна Македонија.

Говорници на трибината ќе бидат претседателот на ОО СДСМ Струмица Борче Цветков министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска и пратеничката во Собранието на РСМ Љубица Спасова.

Општинската организација на СДСМ поканува на присуство на оваа трибина со цел запознавање со моменталните мерки кои стојат на располагање пред граѓаните, како и идните политики кои е предвидено да се реализираат од владата, која во центарот на својот интерес ги има граѓаните.

Share via
Copy link