fbpx

Tags : Здрава котлина

Неодговорно однесување – „Здрава котлина“ брзоплето ја одби поканата за

Поради амбициите на раководството за платени, политички функции во општинските совети, Здрава котлина и овој пат пропушти прилика и брзоплето и неодговорно ја одбија нашата покана за работната средба. Нам ни испорачаа уште една нервозна реакција полнa со деструктивна енергија, гнев и омраза. Јасно е дека тие самостојно одлучија активно да учествуваат во овие локални […]

„Здрава котлина“ бара мерната станица за загаденоста на воздухот кај

Здружението „Здрава котлина“ бара под итно од Министерството за животна средина и просторно планирање и Општина Струмица да ја стават во фукнција мерната станица за загаденоста на воздухот поставена во кругот на болницата. Во барањето стои: -Мерната станица кај болницата од 7ми Август не работи. Зошто е тоа така? Дали планирате да ја ставите во […]