fbpx

Успешна последна крводарителска акција за оваа година

 Успешна последна крводарителска акција за оваа година

Денеска Општинската организација на Црвен крст Струмица во соработка со Клубот на крводарители Струмица организираше крводарителска акција во просториите на Службата за Трансфузиона медицина во период од 08:30 до 14:00 часот.

Крв даруваа поголем број крводарители, а меѓу нив и началничката на Службата за трансфузиона медицина при ЈЗУ „Општа болница Струмица“, д-р Дениза Стамболиева.

Share via
Copy link