fbpx

Утре прекин во снадбувањето со електрична енергија на повеќе улици во Богданци

 Утре прекин во снадбувањето со електрична енергија на повеќе улици во Богданци

Ве известуваме дека согласно добиените податоци од ЕВН Македонија, екипите на ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на одредени локации во Богданци.

Заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, на ден 12.05.2021 година (среда) во периодот од 08.30 до 14.00 часот без снабдување ќе останат сите стопански и нестопански корисници на улица Петар Мусев, Вељко Влаховиќ, Изворска, Маршал Тито (Влез од Гевгелија до Центар Богданци ),10-ти Октомври, 25-ти Мај, Дојранска и Горно село.

Share via
Copy link