fbpx

Велосипедист настрада во сообраќајка на „Транзитот“ во Струмица

 Велосипедист настрада во сообраќајка на „Транзитот“ во Струмица

Денеска околу 10 часот во сообраќајна несреќа, во која учествувале автомобил и велосипедист, настрадал возачот на велосипедот. Тој по укажаната прва помош во струмичката болница е испратен на натамошно лекување во Клиничкиот центар во Скопје.

Собраќајката се случила на дел од патот по силосите на „Жито Струмица“, а увидот на полицијата се уште трае.

Фото: архива

Share via
Copy link