fbpx

ВМРО ДПМНЕ и коалицијата вечер се во Василево, Босилово и Ново Село

 ВМРО ДПМНЕ и коалицијата вечер се во Василево, Босилово и Ново Село

Коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ вечер ќе ја претстави изборната кампања „Создади нова иднина!“ во Василево, Босилово и Ново Село.

Во Василево собирот е пред Општинскиот комитет во 18:30, во Босилово во 19:30 и во Ново Село во 20:30 часот.

Share via
Copy link