fbpx

Tags : ВМРО ДПМНЕ

Советниците на ВМРО ДПМНЕ ја напуштија денешната седница на Советот

Советниците од ВМРО ДПМНЕ ја напуштија денешната редовна 39-та седница на Советот на општина Василево, на чиј дневен ред беа Програмите за наредната 2021 година, односно Седница на која се одлучува за приоритетите и развојот на сите населени места во наредната година, објави градоначалникот Марјан Јанев. -Советниците од ВМРО ДПМНЕ. кои патем да нагласам беа […]

Изјава на Иницијативата за вонреден конгрес на ВМРО ДПМНЕ во

Денес Зоран Заев повторно е премиер.Зоран Заев кој беше критикуван дека го сменил името, дека дозволил двојазичност или дека склучил штетен договор со Бугарија, повторно ќе ја води владата, изјави Десанка Илиевска, член на ВМРО-ДПМНЕ од Струмица. -Зоран Заев кој беше критикуван дека не направил ништо за земјоделците и дека тоне во корупција, ќе има […]