fbpx

Во Гечерлија почна изградба на водовод

 Во Гечерлија почна изградба на водовод

-Денеска започнаа активности за изградба на бушотина, потисен цевковод и секундарна водоводна мрежа во Гечерлија. Вкупната вредност на инвестицијата изнесува 8.400.000 денари, објави градоначалникот на Босилово, Ристо Манчев.

Share via
Copy link