fbpx

Во тек е пријавувањето за Детскиот карневал

 Во тек е пријавувањето за Детскиот карневал

Организациониот одбор на Струмичкиот карневал Ве известува дека во тек е пријавувањето за учество на Детскиот карневал 2023 година.

Пријавите може да се симнат на официјалната веб страна http://www.strumickikarneval.com и достават во електронска форма на е-маил:  strumicacarnival@gmail.com најкасно до 10.02.2023 година. 

Доколку на главната сцена учесниците планираат  настап со кореографија и музика и евентуално пропратен соодветен текст истите (музика во MP3 формат, но  не подолга од 3 минути,  и текст во Word  формат/мак.фонт), да ги прикачат кон пријавата.

Поблиски информации може да се добијат и на тел.бр. 075/479 033 и тел.бр.071/395 230.

Share via
Copy link