fbpx

Честитка од градоначалникот Костадинов по повод Денот на македонската полиција

 Честитка од градоначалникот Костадинов по повод Денот на македонската полиција

Нашата полиција е наш верен пријател.

Нашата полиција е добар служител на граѓаните, професионален применувач на законите и чувар на нашите животи и материјални добра.

Нашата полиција бескомпромисно се грижи за редот, мирот и безбедноста. Таа е секогаш будна, за општина Струмица да спие мирно.

ЧЕСТИТ НЕКА Е 7 МАЈ – ДЕНОТ НА МАКЕДОНСКАТА ПОЛИЦИЈА.

Share via
Copy link