fbpx

Општина Струмица ги исплати субвенциите за потрошен природен гас за првиот квартал

 Општина Струмица ги исплати субвенциите за потрошен природен гас за првиот квартал

Општина Струмица денеска ги исплати субвенциите за потрошен природен гас за првите три месеци од оваа година.

Вкупно 439.298 денари ќе добијат 168 корисници колку што имаат комплетни податоци.

Субвенционирањето на цената за физички лица е во износ од 10,00 денари од кубен метар потрошен прирoден гас.

Share via
Copy link