fbpx

Фидан Жан Колев избран за координатор на Југоисточниот регион на СДСМ

 Фидан Жан Колев избран за координатор на Југоисточниот регион на СДСМ

На предлог на претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски, Генералниот секретар Миле Зечевиќ и Извршниот одбор на СДСМ, на денешната трета седница, Фидан Жан Колев е избран за нов координатор на југоисточниот регион.

-Ви благодарам на довербата, заедно Струмица, Радовиш, Конче, Василево, Босилово, Ново Село, Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија, ќе бидат сдсмовски бастиони. Заедно со претседателите на општинските и локалните раководства ќе работиме и креираме политики за подобар живот во југоистокот, напиша Колев на својот фејсбук профил.

Share via
Copy link