fbpx

Фото: Течат градежните работи за покривање на Поројот „Крушевска Република“

 Фото: Течат градежните работи за покривање на Поројот „Крушевска Република“

Градежните работи за покривање на Поројот „Крушевска Република“ течат според предвидената динамика, а деновиве почна поставувањето на покривната конструкција.

До крајот на септември каналот треба да биде целосно реконструиран и покриен, а просторот над него ќе биде урбан и хортикултурно уреден простор.

Share via
Copy link