fbpx

Ивестување од „Комуналец“ за работата на пазарите за Велигден

 Ивестување од „Комуналец“ за работата на пазарите за Велигден

Се известуваат сите граѓани дека пазарот „Чешел“ како и Кванташкиот пазар ке работат со редовно работно време за престојните Велиденски празници.

Пазарот во „Глобал“ ке работи редовно во сабота додека во петок и понеделник ке биде затворен.

Фото: архива

Share via
Copy link