fbpx

Изгоре куќа во Просениково

 Изгоре куќа во Просениково

Денеска во 07:50 часот во село Просениково, ТППЕ Струмица со 2 против пожарни возила и 7 пожарникари-спасители учествуваше во гаснење на запалена куќа.

Причинета е материјална штета, а повредени нема.

Пожарот е успешно локализиран и ликвидиран.

Share via
Copy link