fbpx

Известување од „Комуналец“

 Известување од „Комуналец“

Поради отстранување на дефект на водоводната мрежа од 09 до 13 часот без водоснабдување ќе остане улица „Мито Хаџивасилев Јасмин“ и дел од улица „Гоце Делчев“ од бр 90 до 101

Share via
Copy link