fbpx

КОСТА МАНЕВ, МАРКО ЈОВАНОВСКИ И НИКОЛЧЕ ШАРКОСКИ ПРВИ ЗАСИЛУВАЊА ЗА АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ

 КОСТА МАНЕВ, МАРКО ЈОВАНОВСКИ И НИКОЛЧЕ ШАРКОСКИ ПРВИ ЗАСИЛУВАЊА ЗА АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ

Први засилувања на Академија Пандев се централниот дефанзивец Коста Манев, голманот Марко Јовановски и офанзивното крило Николче Шаркоски.

-Три играчи кои ќе го донесат потребното искуство на младиот тим, напишаа од клубот на официјалната фејсбук страница.

Инаку, до почетокот на подготвките екипата ќе се докомплетира со уште неколку засилувања.

Од тимот досега замина Марио Маслаќ, Кристијан Трапаноски и Милан Томиќ.

Share via
Copy link