fbpx

Реконструкцијата на училиштето во Добрејци се одвива според планираната динамика

 Реконструкцијата на училиштето во Добрејци се одвива според планираната динамика

Реконструкцијата на подрачното училиште „Сандо Масев“ во населеното место во Добрејци  е во полн ек, информираат од Општина Струмица.

Додаваат дека сСе санира буквално се и фасадата и внатрешниот дел на училиштето.

-Учениците и наставниот кадар ќе добијат квалитетни услови за изведување на наставата, што е една од заложбите на градоначалникот Костадин Костадинов, стои во информацијата од Општината.

Share via
Copy link