fbpx

Струмичките пожарникари гасеа запалена сува трева кај Муртино

 Струмичките пожарникари гасеа запалена сува трева кај Муртино

Денеска во 10:13 часот, во атарот на село Муртино, ТППЕ Струмица со 1 теренско против пожарно возило и 3 пожарникари – спасители интервенираше на гасење на запалена сува трева.

Пожарот е локализиран и ликвидиран веднаш по пристигнувањето.

Share via
Copy link