fbpx

Струмичките пожарникари отстранија паднато дрво од патот кон Ловен дом

 Струмичките пожарникари отстранија паднато дрво од патот кон Ловен дом

Денеска ТППЕ Струмица со едно против пожарно возило и 2 пожарникари – спасители интервенираше на отстранување на паднато дрво на улица „Неретва“ во близина на Ловен дом.

Share via
Copy link