fbpx

Tags : Транзитен пат

Попладнево избувна голем пожар на отворено кај „Транзитниот пат“ во

Попладнево околу 14:45 часот избувнал голем пожар на отворено кај „Транзитниот пат“ во Струмица, а црбиот и густ чад можеше да се забележи оддалеку. Според информацијата од ТППЕ Струмица, горела трева и најразличен отпад, а пожарот го гаснеа 13 пожарникари и четири против пожарни возила. По едночасовна интервенција пожарот е изгаснат.