fbpx

В недела продолжува акцијата на „Комуналец“ за чистење на Струмица

 В недела продолжува акцијата на „Комуналец“ за чистење на Струмица

Со цел за подобрување на јавната чистота ЈПКД „Комуналец“ Струмица в недела, 25 јуни продолжува со метење, машинско чистење, подигање на смет и миење на улиците во долниот дел од Струмица, поточно подрачјето помегу Ленинова, булевар Гоце Делчев и Климент Охридски.

Се молат сите граѓани од овој реон кои имат секаков вид на отпад да го пријават на 13 110 и да го извадат пред дворовите во недела до 12 часот како би бил подигнат во текот на денот.

Share via
Copy link