fbpx

В понеделник дефиле на ТППЕ-Струмица со против пожарни возила

 В понеделник дефиле на ТППЕ-Струмица со против пожарни возила

ТППЕ Струмица ги известува граѓаните и учесниците во сообраќајот дека на ден 20.05.2024 година (понеделник) во 10.00 часот, по повод денот на пожарникарите во Р.Македонија, по улиците низ градот ќе имаме дефиле со противпожарните возила со вклучени сирени и ротациони светла.

Маршутата на движење е следнава:(Тргнување во 10.00 часот по ул.Гоце Делчев, ул.Маршал Тито, ул.Невена Стојкова, подземен паркинг, ул.Ленинова, ул.Климент Охридски, куклишка раскрсница, ул.Маршал Тито, ул.Балканска.)

Share via
Copy link