fbpx

Видео:„Комуналец“ ќе ги ослободи од плаќање компаниите кои не работеа

 Видео:„Комуналец“ ќе ги ослободи од плаќање компаниите кои не работеа

ЈПКД „Комуналец“ ќе поднесе барање до Советот на општина Струмица за ослободување од плаќање на сметките на компаниите кои не работеа или се уште не работат поради корона кризата, рече денес директорот Зоран Горгиев

Share via
Copy link