fbpx

Видео:Општинскиот совет за превенција на средба со угостителите

 Видео:Општинскиот совет за превенција на средба со угостителите

Почитување на законите и протоколите на Владата на Република Северна Македонија во пандемија на КОВИД-19, беше темата на денешниот состанок на Локалниот совет за превенција на кој присуствуваа и сопственици на угостителски објекти и претставници на повеќе државни и општински инспекциски служби и институции.

Share via
Copy link