fbpx

Владо Илиевски на тренинг со најмладите кошаркари, донираше 100 топки

 Владо Илиевски на тренинг со најмладите кошаркари, донираше 100 топки

-Владо Илиевски се врати на местото од каде што започна се. Заедно со тренерите од КК „Струмица“ одржа тренинг со генерацијата М12, на којшто работеше со младите кошаркари и им пренесе мал дел од кошаркарската магија, објавија од клубот.

-Голема благодарност до него што е дел од младинската школа на КК Струмица, за кошаркарското знаење што ни го пренесува, како и за обезбедената донација од 100 кошаркарски топки за нашите кошаркари, напишаа од КК „Струмица“.

Share via
Copy link