fbpx

Во Муртино изгоре автомобил и помошен објект

 Во Муртино изгоре автомобил и помошен објект

Струмичките пожарникари информираа дека синоќа во 22:15 часот во село Муртино со едно против пожарно возило возило и 5 пожарникари-спасители интервенирале на гасење на запалено патничко моторно возило и помошен објект.

Пожарот бил во разгорена фаза и брзо по пристигнувањето е изгаснат и е спречено негово ширење кон останатите делови на објектот.

Share via
Copy link