fbpx

75 години одбојка во Струмица-меѓународен турнир од денеска до 11 септември

 75 години одбојка во Струмица-меѓународен турнир од денеска до 11 септември

-75 години традиција, 75 години одбојка во Струмица. Создаваме бренд за препознавање и почит на Македонската одбојка. По тој повод ОК Струмица Никоб ви претставува еден квалитетен турнир со екипи од европски шмек, објави тренерот Кире Ричлиев.

Турнирот започнува денеска, со воведниот натпревар меѓу екипите на Струмица Никоб и Будва од Црна Гора, а ќе заврши на 11 септември.

Покрај овие две екипи на турнирот учествуваат и екипите на Крајова од Романија и Раднички од Србија.

Share via
Copy link