fbpx

Апел од Општина Ново Село за внимателно возење заради санирање на ударни дупки

 Апел од Општина Ново Село за внимателно возење заради санирање на ударни дупки

Општина Ново Село апелира до граѓаните да возат внимателно на патиштата во општината, бидејќи на терен на одредени локации се врши подготовка за санирање и асфалтирање на ударни дупки и истите ќе бидат асфалтирани до сабота, 25 декември, а понатаму следува санација и во останатите населени места.

Share via
Copy link