fbpx

Д-р Караџовски: Тешка шпекулација е дека вирусот ќе ослабне, имаме две сценарија

 Д-р Караџовски: Тешка шпекулација е дека вирусот ќе ослабне, имаме две сценарија

Д-р Жарко Караџовски во изјава за ТВ21 околу тоа што ќе се случува во следните месеци со коронавирусот зборува за две сценарија – „едното е црно и најтешко, a другото малку розово“.

– Дека вирусот ќе исчезне во текот на летото беше една тешка шпекулација. Затоа имавме многу опуштање, граѓаните мислеа дека готово ќе помине, но вирусот и натаму е присутен – рече Караџовски.

Share via
Copy link