fbpx

Фото: Струмичките пчели од „Пчелин рај“ настапија на „Меден Радовиш“

 Фото: Струмичките пчели од „Пчелин рај“ настапија на „Меден Радовиш“

Карневалската група „Пчелин рај“ при ОУ „Видое Подгорец“ денеска настапи на манифестацијата „Меден Радовиш“, која се одржува во рамки на чествувањето на патронот и заштитник на Радовиш-Свети Спасо Радовишки.

Нивниот настап на ова манифестација беше проследен со големо внимание од присутните, а претходно оваа карневалска група настапи на други карневали во земјава и странство.

Фото: Веле Појразовски

Share via
Copy link