fbpx

Известување од „Комуналец“ за работни денови на пазарите

 Известување од „Комуналец“ за работни денови на пазарите

Се известуваат сите граѓани дека во пресрет на празникот Божиќ, сабота останува работен ден за градските пазари и Трговски центар „Глобал“, а во недела и понеделник истите ќе бидат затворени.

Во понеделник останува да работи само Пазарот на големо – Кванташки Пазар.

Воедно уште еднаш на сите им посакуваме спокојни и благодетни Божиќни празници и успешна Нова 2024 година.

Share via
Copy link