fbpx

„Комуналец“ ги чистеше наносите од невреметоод поред два дена

 „Комуналец“ ги чистеше наносите од невреметоод поред два дена

-Вредните работници на ЈПКД „Комуналец“ и денеска со механизација и рачно ги чистеа наносите од невремето пред два дена.Така се сака нашата Струмица, со работа и посветеност, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов.

Share via
Copy link